Ce fac(em) in Bucuresti pe 22-23 aprilie?

26
Mar

Daca ma trezesti noaptea din somn si ma intrebi ce fac pe 23 aprilie anul acesta, iti voi sopti somnoroasa “Constantina Dita”, referindu-ma la cursa de asfalt de 10 km Bucharest International 10k cu startul la Herastrau si un traseu de nota 10 pe Bd. Aviatorilor, Kiseleff, etc, si apoi ma voi culca probabil la loc.
Astept aceasta cursa inca de la finalul anului trecut si 23 aprilie mi s-a imprimat iremediabil pe scoarta cerebrala pentru anul 2017.

Raspunsul este insa incomplet, pentru ca pe langa ridicarea kitului de participare sambata si cursa de duminica dimineata, in Bucuresti are loc si un alt eveniment interesant si util din punct de vedere sportiv, indiferent de ce sport practici sau ce tip de activitate sportiva te pasioneaza: cea de-a 7-a Conventie Internationala de Fitness din Romania, care va avea loc in weekendul 22-23 aprilie, la Rin Grand Hotel.

Evenimentul poate fi abordat din cel putin doua puncte de vedere, din cum i-am luat pulsul in ultimii ani, cand a crescut puternic numarul trainerilor internationali care sustin atat clase de diverse activitati sportive, cat si seminarii teoretice.

Poti fie sa mergi si sa participi la clasele practice care te pasioneaza, sa experimentezi stilul unor traineri diferiti decat cei pe care ii ai la sala la care mergi si sa faci astfel doua zile de sport intensiv. E un fel de Revelion al celor pasionati de sala, in care petrecerea dureaza doua zile si doua nopti. Ritmul pe care il vei experimenta este unul ale carui repercusiuni le vei resimti cu siguranta la inceputul saptamanii urmatoare in mai toti muschii cunoscuti si necunoscuti din corpul tau. Dar acesta este un aspect pozitiv, asa ca ar trebui sa te bucure!

Sau poti sa mergi ca mine, sa iei pulsul evenimentului in ceea ce priveste clasele practice si sa participi in principal la sesiunile de seminar, in care sunt abordate chesiuni care tin de psihologia sportiva, marketing sportiv, nutritie, PR, dezvoltare personala si alte valente de acest gen.


Editia de anul acesta a evenimentul va reuni 82 de traineri, speakeri, coach-eri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina, Grecia si Canada. Practic este imposibil sa nu gasesti ceva care sa nu fie de un real interes si folos in activitatea ta sportiva sau a celor pe care ii antrenezi! Favoritii mei sunt Howard DellGeorge Bakopanos, Gabriela Nedelea, Dana Marin, Andra Munteanu, Cori Gramescu si Mathew Griffits.


Te invit sa castigi o invitatie in valoare de 450 de lei, care iti va oferi acces complet la toate clasele si seminariile ce vor avea loc in cadrul Conventiei Internationale de Fitness organizate de Fitness Scandinavia pe 22 si 23 aprilie!
Tot ce trebuie sa faci este sa postezi un comentariu la acest articol, putin mai jos pe blog, in care sa spui intr-un cuvant ce inseamna pentru tine sportul. Castigatorul invitatiei va fi desemnat prin tragere la sorti utilizand sistemul random.org si va fi anuntat sambata, 1 aprilie. Va asigur ca nu va fi o pacaleala, ci doar un mod de a incepe weekendul cu o veste buna! Mult succes tuturor!

Facebook Comments

Comments

 • March 27, 2017

  Pentru mine, sportul inseamna viata 🙂

 • March 27, 2017

  … ALERG, pentru a-mi aduce VIATA in ziua pe care o TRAIESC

 • March 27, 2017

  Sportul inseamna tot pentru mine. Am ajuns la 30 de ani, facand sport ( si de performanta ) in ultimii 20 de ani. Practic, nu prea stiu cum e fara sport. Nici nu-mi doresc sa aflu. 🙂

 • March 27, 2017

  cea mai la indemana forma de TERAPIE

 • March 28, 2017

  Vibratie

 • March 29, 2017

  Libertate

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *