Duminica aceasta alergam la Bucharest International 10k: singuri sau in echipa de 3

21
Apr

Pentru ca sunt foarte multi prieteni care mi-au scris mesaje pentru a-i ajuta cu un loc pentru cursa de duminica (avand in vedere ca inscrierile online sunt inchise), dati-mi voie sa va spun ca se mai pot face inscrieri maine, sambata 22 aprilie, incepand cu ora 11.00, la Sport Expo de la intrarea Aviatorilor (Charles de Gaulle) in Parcul Herastrau. Tot la Sport Expo, intre orele 11:00 si 18:00 se vor putea ridica kiturile de concurs, pe baza Cartii de Identitate.

Traseul
Traseul este frumos si inedit, pentru ca vom alerga atat in cea mai verde zona din Bucuresti, cat si pe un bulevard istoric, cum este Calea Victoriei
Startul foarte aproape de intrarea in Herastrau de la statutia lui Charles de Gaulle, cu continuarea pe Bd. Constantin Prezan pe langa Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere. La Piata Presei Libere este prima intoarcere, se ajunge inapoi la Arcul de Triumf si se continua pe Bd. Kiseleff pana la Piata Victoriei. De la Piata Victoriei se va alerga pe Calea Victoriei pana in dreptul Hotelului Hilton, unde va avea loc cea de-a doua intoarcere, pe aceeasi ruta, pana la Arcul de Triumf, unde se va face dreapta pe Bd. Constantin Prezan pana la Finish.
Startul
Ora de start este 8:50 pentru fotoliile rulante si 09:00 pentru restul participantilor.
Incepand cu 08:30 va avea loc inaugurarea oficiala. Dupa ora 10:00 vor avea loc festivitatile de premiere si activitatile de divertisment.

Kitul
Kitul va contine un tricou ASICS, pe langa numarul de concurs sau obiectele promotionale si vaucherele oferite de sponsori.
Pentru ca BI10K celebreaza anul acesta individualitatea, tricourile vor fi multicolore: abia astept sa vad ce culoare de tricou voi avea in kit!
Medalia
Medalia de anul acesta are aceeasi forma cu cea de anul trecut, avand inscriptionat noul logo si data evenimentului pe avers, semnatura Campioanei Olimpice Constantina Dita pe revers si culoarea oficiala a logoului pe panglica.
Echipa
Farmecul acestei competitii este dat si de Team 3 Challenge. Fiecare echipa va include 3 alergatori amatori (exclus profesionisti sau cei legitimati la un club).
Toti membrii echipei trebuie sa termine distanta de 10K, iar timpul cumulat va indica pozitia in clasamentul pe echipe.

Ne vedem duminica dimineata la start sau chiar maine, la Sport Expo, pentru ridicarea kitului de concurs!
Mai jos cateva fotografii care sa ilustreze putin din atmosfera de anul trecut:

Facebook Comments

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *