S-a inventat casca de inot pentru parul lung

23
Nov

nean0687-edit-2

Iubesc sa inot si in apa sunt zen.
Imi place sa simt cum ma unesc cu apa.
Ca atunci cand sunt alergare si devin una cu aerul: zbor si ating doar din cand in cand pamantul.
La fel mi se intampla si in bazin. Zbor cu fiecare palma cu care netezesc apa si intru in umezeala, caldura si vibratia acesteia.
Imi simt plamanii umplandu-se de aer si abdomenul incordandu-se, imi simt mainile care strapung umezeala asemenea ghearelor unui animal care ies din labele mari si lacome si se joaca cu prada inainte sa o devoreze si imi simt picioarele relaxate si jucause.

nean0702-edit

Un singur lucru mi-a tulburat pana acum zen-ul din bazin: salvamarii care ma luau la intrebari pentru ca inot fara casca.
Degeaba le explicam ca nu are cum sa iti cada parul daca ti l-ai legat cu elastic in crestetul capului si ti l-ai fixat strans cu inca 3 prinsuri inainte sa intri in apa! Ei “nu si nu”, ca “trebuie sa port casca”.
Degeaba le exemplificam cu casca pe care o aveam la mine ca pur si simplu nu sta pe cap din cauza parului foarte lung si ca in acelasi timp ma deranjeaza pentru ca imi smulge firele de par de deasupra fruntii! Ei “nu si nu”, ca ”acestea sunt regulile”.
Si ma gandeam, “oare nu a inventat inca nimeni o casca in care sa aiba loc si parul lung? Cand si unde voi descoperi minunea care sa-mi aduca linistea la bazin si care sa ma apere salvamarii care mai, mai sa ma scoata din apa si sa ma trimita pedepsita la vestiar?

nean0726-edit
Ei bine s-a inventat casca pentru par lung, care acopera perfect parul strans. Si este mai cautata de baietii cu parul lung decat de fete! Puteti sa credeti?
Si pentru ca vreau sa ma bucur nu doar eu de aceasta minunata descoperire, trebuie sa va spun ca o puteti gasi la Aventuria, unde am avut de ales intre TYR si Aquafeel. Am ales casca TYR, pentru ca rozul viu al acesteia se potrivea perfect culorilor nebune ale costumului de baie Aquafeel. Si tare ma bucur de ea, pentru ca imi protejeaza mai bine parul de apa cu clor din bazin. Si pentru ca nu ma strange si nu imi mai smulge parul, precum castile obinuite, nu ma mai doare nici capul si am scapat si de observatiile salvamarilor!

Photo credit: Mihai Constantineanu
Accesorii: costum de baie Aquafeel, ochelari Aquafeel, casca pentru par lung TYR de la Aventuria

 

Facebook Comments
Articolul urmator

Corpul meu la 15 zile de pauza dupa 7 ultramaratoane in 7 zile consecutive

Aseara am incheiat repaosul de 15 zile indicat de medic si de antrenor dupa cele 7 ultramaratoane (o medie de 60 de km alergati pe zi) alergate in ... Read more

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *