Trisport ofera doua Garmin cu senzor optic&bluetooth la tombola Mures HalfMarathon

2
May

Magazinul online Trisport va oferi duminica, in cadrul Mures Half Marathon, doua ceasuri Garmin GPS cu senzor optic si conectivitate bluetooth cu telefonul, in cadrul tombolei ce va avea loc imediat dupa premierea sportivilor castigatori.
Trisport a ales dea cele doua premii, un Garmin Forerunner 35 si un Garmin Forerunner 235, in cadrul tombolei care va avea loc imediat dupa premiere, oferind o sansa la castig tuturor alergatorilor participanti si nu doar celor ce vor ocupa podiumul, pentru ca doreste sa promoveze sportul in randul cat mai multor atleti amatori si sa creeze o experienta sportiva placuta pentru acestia prin produsele de alergare specifice.
Produsele pentru alergare, ciclism si inot disponibile la Trisport pot fi gasite atat la magazinul online Trisport, cat si in Concept Store-ul Trisport din Bucuresti, din Strada Titus 27.
Inscrierea la tombola pentru cele 2 ceasuri Garmin se va face la standul Trisport, pe baza numarului de concurs, iar castigatorii isi vor primi premiul daca vor fi prezenti in momentul efectuarii extragerii. In cazul in care unul dintre sportivii participanti extrasi nu este prezent, se va efectua o alta extragere pana va fi gasit un castigator, in limita a 20 de extrageri.

Garmin Forerunner 35 este cel mai mic ceas cu GPS, cu senzor optic si conectivitate bluetooth la telefon avand totodata un design foarte placut.

Garmin Forerunner 235 este un ceas de alergare mai avansat, avand senzor optic de puls si posibilitatea de a instala aplicatii din Garmin Connect IQ.
Cu acest ceas ai practic posibilitatea de a-ti incarca pe propriul device planuri personalizate de antrenament – iar daca nu ti-ai facut deja astfel de planuri, poti descarca antrenamente predefinite in Garmin Connect.

Toti participantii la cursele destinate adultilor din cadrul evenimentul Mures Half Marathon, ce va avea loc duminica aceasta, pe 7 mai, vor primi in kitul de participare, indiferent de proba la care vor alerga, cate o pereche de sosete Eleven si un fular multifunctional Eleven Sportswear, personalizat cu sigla Mures Half Marathon, in valoare totala de 185 de lei, un voucher de discout de 7% de la magazinul Trisport, o cutie de magneziu Bioelectra si un voucher pentru pasta party. Inscrierile online se mai pot face pana la data de 03 mai la acest link.
Ne vedem la start, pentru a descoperi impreuna Tirgu Muresul in alergare, dar si dupa finish, cu medalia Mures Half Marathon la gat!


Facebook Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *