Despre mine

Sunt Irina, fac sport de 18 ani, alerg 42 de km in mai putin de 3 ore si imi doresc ca fiecare persoana care vrea sa faca miscare sa aiba acces la o informatie utila, corecta si profesionista despre cum sa faci sport in mod sanatos.

Alerg si, in calitate de alergatoare, sunt coplesita de avalansa de informatii, sfaturi, recomandari despre alergare care ma invadeaza si care m-ar bulversa total daca nu as avea acces la consilierea din partea profesionistilor dedicati cu care colaborez.

O tona de informatii nu inseamna calitate, ci cantitate, iar adevarata provocare este un filtru corect al acestora. Cati dintre noi au insa cunostintele, timpul si energia necesare filtrarii acestor informatii in mod corect?

Filosofia mea este “invata de la cei mai buni” pentru ca principiile valoroase desprinse de la campioni pot fi aplicate pentru succesul personal la orice nivel te-ai situa in viata, nu doar in alergare / sport.
Sportul este
in primul rand dezvoltare personala si practicat inteligent poate fi sanatate pe termen lung si frumusete.
Riscurile
daca iti fortezi corpul fara sa il cunosti sunt insa mari si iti pot afecta sanatatea.


Articolele si video-urile Iubesc Sportul va vor ajuta sa faceti sport in mod sanatos.
Pe Iubesc Sportul veti gasi povesti care inspira, sfaturi despre cum sa ne ingrijim mai potrivit corpul avand in vedere particularitatile sportivilor, informatii despre sanatate, atitudinea mentala a campionilor, sau cum sa iti dezvolti forta, frumusetea si armonia trupului.

Va multumesc tuturor celor care imi sunteti aproape, pentru timpul pe care mi-l daruiti citindu-ma si urmarindu-mi videoclipurile!
Orice gand bun intors de la voi imi aduce o energie fantastica si reprezinta sursa mea de bucurie si de motivatie, o parte importanta din sensul meu: de a face ceva folositor pentru ceilalti.

Multe dintre realizarile pe care le-am avut pe plan sportiv nu ar fi fost posibile fara profesionistii care imi sunt alaturi.
Stefan Oprina, un antrenor cu experienta, fost maratonist de performanta si absolvent al Scolii Nationale de Antrenori;
Mihai Ciprian Rascu – Ortokinetic, un medic chirurg ortoped care m-a vindecat si m-a salvat de la “recomandarile” de operatie ale ale altor medici ortopezi;
Laura si Vasile Osean – MedySportline, o echipa de medici de medicina sportiva si recuperare care recupereaza si trateaza sportivi din multiple discipline;
Bogdan Goga – Terapie Pentru Miscare, un kinetoterapeut extraordinar, cu multiple competente si specializari.

Va astept cat mai des pe Iubesc Sportul, iar daca doriti sa imi scrieti o puteti face la Irina@IubescSportul.ro.

Facebook Comments